Objavljen Priručnik za rad u virtuelnom preduzeću

11th September, 2009

Priručnik za rad u virtuelnom preduzeću je objavljen,  i  dostupan je školama i nastavnicima preko  kancelarije Kultur Kontakta (k-education projektna kancelarija Beograd, ul. Avalska br.8).

Za bliže informacije možete se obratiti asistentu projekta Milici Rebić:

broj telefona: 011/24 30 418

e-mail: milica.rebic@kulturkontakt.or.at

4 odgovora u “Objavljen Priručnik za rad u virtuelnom preduzeću”

 1. Milena Čučak je napisao/la:

  Postovane kolege i koleginice. Moja koleginica Nada Markovic i ja Milena Čučak smo vae koleginice koje rade u preduzećima za vežbu u Bosni i Hercegovini – Bijeljina Ekonomska škola. Učestvovale smo u izradi priručnika koji je objavljen pre dve godine. Postoji li ikakva šansa da imamo ili pogledamo vaš priručnik. Veoma bi to želele. Inače, u ovim preduzećima radimo već 6 godina. Prošle smo obuku za rad u PzV i multiplikatore i održale niz seminara na nivou Republike Srpske i Bosne i Hercegovine. Bilo bi nam veoma drago da uspostavimo saradnju sa vama i vaši preduzećima za vežbu. S poštovanjem Milena i Nada.

 2. Vidosava Ivanisevic je napisao/la:

  Postovana koleginice Milena, nadam se da se sjećate Vaše bivše učenice Vidosave Ivanišević. Radim u Ekonomsko trgovinskoj školi u Boru i već pet godina sam u oglednim odeljenjima finansijskih administratora. Kod nas ima nekoliko virtuelnih preduzeća sa zapaženim rezultatima. Na sajtu Servisnog centra postoji baza VP gde su i VP iz Bora. Volela bih da sarađujemo. Što se tiče priručnika za rad u birou, s obizor da posedujem dva mogu Vam jedan poslati ako ostavite adresu.S poštovanjem Vidosava Ivanišević.

 3. Milena Čučak je napisao/la:

  Draga koleginice, veoma mi je drago da sam uspela da procitam tvoju poruku. Ja i dalje radim u srednjoj skoli koju si i ti zavrsila. Javili mi se na moj privatni mel da malo vise procaskamo. Radim u preduzecima za vezbu u Bijeljini od 2004. godine. Razmena iskustava bi bila korisna. Vas prirucnik vec posedujem. Pozdrav Milena Cucak.

 4. Biserka Lazic je napisao/la:

  Da li biste mogli da mi posaljete udzbenik ili materijal za obuku u birou finansijski administrator za II razred.Unapred zahvalna.

Ostavite komentar

Objavljeno unutar: vesti kategorije
KulturKontakt
k-education


Virtuelna privreda