IX Међународни сајам виртуелних предузећа – Пирот 2023

17th February, 2023

Позивамо вас да учествујете на  IX Међународном сајму виртуелних предузећa који ће се одржати у Пироту од 26. до 28. априла 2023. године.

Право учешћа имају виртуелна предузећа која су регистрована код Сервисног центра виртуелних предузећа Србије и имају отворен текући рачун код Централне виртуелне банке, као и виртуелна предузећа из других држава.

Због ограниченог броја штандова свака позвана школа може пријавити по једно виртуелно предузеће за учешће на сајму.

Једно виртуелно предузеће представљају три ученика који на сајам долазе у присуству предметног наставника – ментора.

Процедура пријављивања ће се реализовати у два корака, како би школе имале довољно времена да организују избор виртуелног предузећа, ученика и наставника за учешће на сајму.

У првом кораку потребно је да директор пријави своју школу за учешће на сајму попуњавањем формулара на линку СВП – Пирот 2023 – Пријавни формулар за школу учесницу

 Рок за пријављивање школа је петак 24. фебруар 2023. године.

У другом кораку, након истека наведеног рока, пријављеним школама ће бити послат линк за пријављивање виртуелних предузећа, ученика и наставника-ментора, који ће учествовати на сајму.

НАПОМЕНА:

  • Школе учеснице сносе трошкове смештаја и исхране за своје ученике и наставника, као и трошкове превоза и припреме сајамског материјала.
  • Школе могу да остваре попуст за смештај својих учесника, али под обавезом резервације истог.

Рок за резервацију смештаја учесника је петак 24. фебруар 2023. са попустом. Попуст после рока резервације се не остварује.

Понуду смештаја у Пироту можете видети овде

  • Сајам је ревијалног карактера.
  • Пословање на сајму се одвија уз подршку и под надзором Централне виртуелне банке из Чачка и Сервисног центра виртуелних предузећа Србије из Сопота.
  • Прелиминарну сатницу сајма можете видети овде. Коначну сатницу ћемо вам доставити накнадно, по закључивању листе учесника, као и сва остала неопходна документа потребна за сајамско пословање.

Сва питања у вези учешћа на сајму можете слати на имејл адресу svp.pirot23@gmail.com.

У нади да ћете својим учешћем допринети успешном сајамском пословању, срдачно вас поздрављамо.

С поштовањем,

Организатори Међународног Сајма виртуелних предузећа – Пирот 2023:

  • Економска школа Пирот
  • Управни одбор Заједнице економских, правно-биротехничких, трговинских и угоститељско-туристичких школа Републике Србије (ЗАЈЕДНИЦА)

Ostavite komentar

Objavljeno unutar: Вести, Сајмови ВП kategorije
KulturKontakt
k-education


Virtuelna privreda