Оdržan seminar Virtuelno preduzeće – uvod u virtuelnu privredu

29th October, 2010

Seminar Virtuelno preduzeće-uvod u virtuelnu privredu održan je 15.i 16.10.2010. u Beogradu, Nhotel N, Bilećka 57.

Seminar je bio namenjen nastavnicima koji prvi put predaju poslovno-administrativnu obuku, finansijsko-administrativnu obuku i obuku u virtuelnom preduzeću kao i onima koji već imaju iskustva u radu u biro ali njihova preduzeća nisu do sada poslovala u sistemu virtuelnih preduzeća Servisnog Centra Srbije.

Na seminaru je učestvovalo 13 nastavnika iz sledećih škola: Srednja ekonomska škola Loznica, Ekonomsk-trgovinska škola Kula, Ekonomska škola Čačak, Ekonomsko-ugostiteljska škola Arandjelovac, Ekonmosko-trgovinska škola Sopot, Ekonomsko-trgovinska škola Smederevo, Ekonomska škola Užice i Pravno-poslovna škola Niš.

Realizatori seminara su bili: Jasmna Gajić (Ekonomsko-trgovinska škola Sopot), Radoš Milivojević (Ekonomska škola Užice) i mr Slobodan Rakić (Pravno-poslovna škola Beograd).

Seminar je oba dana bio potpuno praktično orjentisan. Učesnici su bili veoma motivisani i vrlo uspešno su savladali sve predviđene praktične radne zadatke.

Osim sto je bila radna, atmosfera na seminaru je bila i veoma prijatna. Kao realizatori seminara veoma smo ponosni na visoke ocene koje su učesnici naveli u formularima za evaluaciju seminara.

U toku semira javila se ideja učesnika za nastavkom saradnje kako sa realizatorima tako i medju samim nastavnicima i nakon seminara, u smislu razmene iskustava, materijala, priprema za časove i sl. Predložili smo im da za početak to bude realizovano putem e-mail kmunikacije izmedju njih i sa Servisnim Centrom i WSB bankom, a za kasnije cemo pokusati da organizujemo neku vrstu komunikacije preko sajta Servisnog Centra.

Zahvaljujemo se svim učesnicima na izuzetnoj saradnji i sigurni smo da će se ona još više intezivirati u narednom periodu kroz rad njihovih preduzeća u nasoj nacionalnoj mreži virtuelnih preduzeća.

Ostavite komentar

Objavljeno unutar: Вести, Семинари kategorije
KulturKontakt
k-education


Virtuelna privreda